Prøv ut tandemhopp!

Er fallskjermhopping på din "bucket list"? Hos oss kan du oppleve spenningen og mestre frykten samtidig som du tar et steg i en ny retning. Vi gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de aller fleste!

Nysgjerrig på 
fallskjermhopping?

Uansett om du vil hoppe selv, eller utfordre en Venn/venninne, kjæresten eller bestemor, har vi et opplegg som passer! Vi hopper fallskjerm med alle* som har lyst på en luftig opplevelse. Et tandemhopp gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de fleste.
Å hoppe tandem er en super måte å prøve om dette er sporten for deg. Du er trygt spent fast til en av våre erfarne tandeminstruktører og kan ta dine første skritt inn i fallksjermhoppingens verden på en kontrollert måte.
Drømmer du om å hoppe ut av et fly?
Vi hopper ut fra fly og helikopter over Geiteryggen, med fantastisk utsikt over Norsjø og kyststripen fra Vestfold og sørover.

 

Vi viser oss også gjerne frem, og hopper ofte inn på Grenlands naturperler. Hva er vel bedre enn uhindret utsikt høyt over vakre Jomfruland? Eller å fly over Krogshavn i Langesund mens vi gliser fra øre til øre? Vi suser inn over Klosterøya Live og Skagerak Arena. Og vi lander gjerne på Bakkestranda med en god grillfest etterpå.

Sommeridyll i fleng! 
Kom og lek med oss!
*Hvem kan være med på et tandemhopp?
I utgangspunktet kan alle med normal helse være med på et tandemhopp, men det er noen forutsetninger:
Max vekt ca 100 kg (veier du mer? Ring oss før bestilling)
Du kan ikke lide av hjertefeil, sukkersyke, epilepsi, e.l. Ved tvil, ta kontakt!
Nedre aldersgrense er 16 år. Alle under 18 år må ha samtykke av begge foreldre/foresatte.
Hvis du er over 70 år må du ha godkjent legesjekk. Legeskjema medbringes på hoppdagen.
Har du nedsatt funksjonsevne, ta kontakt med oss først.
Du kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når du hopper fallskjerm.
Den endelige vurderingen gjøres av fallskjerminstruktøren på hoppdagen.
Betaling
Du kan betale med vanlig bankkort eller Vipps ved oppmøte. Vår terminal tar imidlertid ikke kredittkort.

Hvis du kjøper et Gavekort på forhånd kan du betale med kredittkort, Vipps eller til vårt kontonummer.
Vi tar vare på minnene for deg!
Noen gjør dette én gang, mens for andre er det bare begynnelsen! Uansett vil hoppet være et en opplevelse for livet.

Vi tar vare på minnene for deg så du kan dele dem med dine venner!

 
En kamerahopper vil være med og filme fallskjermhoppet ditt på en trygg og profesjonell måte. Etterpå vil du få en film med musikk og video av hele opplevelsen.  

En sjelden gang kan det hende at kamera ikke virker ordentlig og vi ikke får frittfallet på film. Da vil vi gi deg en refusjon på 400,- på Hoppet ditt.

Stillbilder
Vi tar ut noen høykvalitets stillbilder fra hoppet som du kan få like etter landing. Disse egner seg både for utskrift og til sosiale medier.
Vil du opp igjen?
Har du lyst til å hoppe en gang til, eller utfordre familie og venner? Vi gir rabatt hvis du verver noen!
Kanskje det ga mersmak og du vil ta et fallskjermkurs? Hvis du gjør et nytt tandemhopp eller melder deg på kurs innen samme kalenderår, så får du rabatt!

Priser tandemhopp

Realisere en drøm? Mestre frykt? Utfordre grenser?
Sett farge på hverdagen - kom og lek med oss!
En kamerahopper vil være med og filme fallskjermhoppet ditt på en trygg og profesjonell måte. Etterpå vil du få en film med musikk og video av hele opplevelsen, samt stillbilder som egner seg for utskrift og til sosiale medier.

TANDEM HOPP
MED VIDEO

JA, jeg har lyst på en luftig og spektakulær opplevelse! Vi tar vare på minnene for deg så du kan dele dem med dine venner!
4 790,-
Prisen gjelder Uke-dag og kl 0900 lørdag.
Ellers 5190 ,- i helger. Tandemhopp med video
BESTILL NÅ

Hva er inkludert i hoppet?

Fallskjermhopping kan virke litt skremmende for noen, men vi kan forsikre deg om at god instruksjon og sikkert utstyr, samt våre erfarne tandeminstruktører, vil gi deg tryggheten du trenger for å ta dette spennende steget.

OPPLÆRING PÅ BAKKEN

Din instruktør vil gå gjennom hoppet og gi deg all den opplæringen du trenger

UTSTYR

Ta på joggesko, og lett og behagelig tøy (unngå hettegenser!)
Vi låner ut egne dresser til å ha utenpå, samt hjelm, hansker og briller. 

FORSIKRING

Du blir medlem i Norges Luftsportsforbund, og er forsikret gjennom medlemsskapet. Medlemsskap og forsikring er inkludert i prisen.

FLYTUR OVER GRELAND

Vår pilot vil fly deg og andre fallskjermhoppere til ca 4000 meters høyde. Du sitter sammen med instruktøren din hele veien opp.

I LUFTA

Spent fast til instruktøren din vil dere sammen hoppe ut av flyet, leke i fritt fall og avslutte med en herlig flytur i fallskjerm.

MINNE FOR LIVET

Hva med å dele opplevelsen med venner eller familie? Alle  er hjertelige velkomne. Inviter dem gjerne med for å oppleve klubbfølelsen!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi setter alltid sikkerhet først!

NÅR KAN JEG HOPPE TANDEM?

Vi hopper tandem når du har lyst! Hovedsesongen er fra april til oktober, ta kontakt om du ønsker å hoppe utover denne perioden.

JEG HAR BOOKET HOPP LØRDAG KL 12:00, NÅR SKAL JEG MØTE OPP?

Du booker oppmøtetid, dvs at du skal møte opp kl 12:00.

HVOR LANG TID TAR DET?

Normalt så vil hele hoppet inkludert trening og forberedelser ta ca. 2 timer, men det er lurt å beregne god tid. I fallskjermverdenen er vi avhengig av en del faktorer som vi ikke kan styre, for eksempel vær og venting på andre som oppholder seg i lufta. Vi setter alltid sikkerhet først, så hvis det blir noe venting er det en god grunn. Noen bruker tiden mens de venter til noe hyggelig; Ta med litt mat, ekstra klær o.l.

HVA SKAL JEG HA PÅ MEG?

Man kan i utgangspunktet hoppe i hva som helst, vanlig fritidstøy og sko som sitter godt på (joggesko) er bra. Ta med ullundertøy dersom det er kaldt. Vi låner ut egne dresser til å ha utenpå, samt hjelm og briller. (Unngå hettegenser!)

ER DET VÆRFORBEHOLD?

Ja, men du møter som avtalt med mindre du får beskjed om noe annet! Snø, plaskregn, mye vind eller lavt skydekke kan gjøre at vi må booke om hoppet.

HVORDAN SKAL JEG BETALE?

Du betaler et depositum på 500,- ved booking på nettsiden. Dette er ikke refunderbart. Resten av beløpet betaler du når du ankommer hoppfeltet enten kontant eller med vanlig bankkort. Ønsker du og forhåndsbetale hele beløpet så kan dette gjøres på nettsiden våres eller du kan kjøpe hele eller deler av tandemhopping med et gavekort *gavekort er ikke refunderbart*

KAN JEG TA EN ØL MENS JEG VENTER?

Tandemeleven kan ikke være påvirket av rusmidler. Det er ikke lov til å drikke alkohol på hoppfeltet før dagens siste fallskjermhopper er landet. Ved utdrikningslag så anbefaler vi å legge fallskjermhopping tidlig i programmet.

KAN JEG TA MED EN GOPRO OG FILME SELV?

Tandemeleven kan ikke hoppe med eget kamera. Det er mange sikkerhetsregler vi må forholde oss til for å gjøre fallskjermhoppet trygt for alle parter. Det er fort gjort at liner osv kan feste seg fast i kamerautstyr. Selv erfarne hoppere må ha minst 200 fallskjermhopp for å kunne filme selv. Hvis du ønsker å fange opplevelsen på film, har vi kameramenn som er utdannet for å filme fallskjermhoppet ditt på en trygg og profesjonell måte.
© Copyright 2023 - OIKO AS - All Rights Reserved
suncloudgraduation-hatcamera-videoshirtheart-pulsethumbs-upcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram