Oppvisningshopp

Ønsker du å tilføre arrangementet ditt noe ekstra? Fallskjermhoppere som kommer dalende fra oven med flagg og røyk er spektakulært, tiltrekker seg mye oppmerksomhet og får opp blodpumpa til de fleste!

Vi skreddersyr et program for deg!

Skal du åpne ny butikk? Lansere et nytt produkt? Er du på jakt etter en spektakulært åpning av et sportsarrangement?
Grenland fallskjermklubb har lang erfaring med oppvisningshopp. Vi er et fast innslag på Påsketraven, vi har svevet over Skien med verdens største Norgesflagg på 17. Mai, vi har fløyet inn karameller til barnehagebarn og bidratt til åpningshow for mange butikker.

For oppvisningshopp er det bare fantasien som setter grenser. Vi kan hoppe inn med verdens største Norgesflagg, eller et spesialsydd flagg med din firmalogo. Hopperne kan hoppe med røyk, noe som er svært visuelt og pent, og vises godt fra bakken.


Noen oppvisninger er krevende og stiller ekstra krav til planlegging, kompetanse og erfaring med å lande på trange områder. Andre oppvisninger, som for eksempel landing på fotballbaner, har mer plass og gir større fleksibilitet i forhold til hvem som kan være med, hvilke type landinger vi kan gjøre og om vi kan ha med tandemelever.
Sammen kan vi planlegge et program som passer for deg og som ivaretar sikkerheten for hoppere og tilskuere. Vi kan også bestille profesjonelle flagg produsert av vår samarbeidspartner eller vi kan lage rimeligere alternativer for mindre budsjett.

Ta kontakt med oss for å starte planleggingen! 

Ta kontakt på epost: hopp@frittfall.no
© Copyright 2023 - OIKO AS - All Rights Reserved
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram