Ønsker du å tilføre ditt 
arrangement det lille ekstra?

En fallskjerm oppvising kan være publikumsvennlig, spennende og vakker!
Vi hopper bla. med verdens største Norges flagg, hele 300 kvadratmeter.

Vi tilbyr arrangementer 
for bedrift og privat

Grenland fallskjermklubb tilbyr magiske øyeblikk tilpasset enhver anledning! Vi hjelper til med et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov, enten det er for en bedrift, en ideell organisasjon, en vennegruppe eller en annen spesiell anledning.

OPPVISNINGSHOPP

Ønsker du å tilføre arrangementet ditt noe ekstra? Fallskjermhoppere som kommer dalende fra oven med flagg og røyk er spektakulært, tiltrekker seg mye oppmerksomhet og får opp blodpumpa til de fleste!
LES MER

BEDRIFTS ARRANGEMENT

Kick-off, sommeravslutning, teambuilding eller afterwork? Det er lite som er mer samlende for en bedrift enn å ha delt en fantastisk opplevelse for livet. Vi hjelper til med et skreddersydd opplegg tilpasset bedriftens behov.
LES MER

PRIVAT ARRANGEMENT

Vi tilbyr magiske øyeblikk tilpasset enhver anledning! Bryllup, utdrikningslag, vennegjengen, bursdager - you name it. Vi hjelper til med et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov.
LES MER
© Copyright 2023 - OIKO AS - All Rights Reserved
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram