Bedriftsarrangement

Kick-off, sommeravslutning, teambuilding eller afterwork? Det er lite som er mer samlende for en bedrift enn å ha delt en fantastisk opplevelse for livet. Vi hjelper til med et skreddersydd opplegg tilpasset bedriftens behov.

Vi skreddersyr et program for deg!

Vi kan skrive under på at det å ta et godt steg ut av komfortsonen er positivt for motivasjon, trivsel og samhold!
Vi hjelper til med planlegging og gjennomføring av bedriftsarrangementer, med tandemhopping som rosinen i pølsa. I tillegg hjelper vi til med å skape flotte rammer rundt hele arrangementet, der også medarbeidere som ikke ønsker å hoppe tandem får ta del i opplevelsen. Hva er vel bedre enn å avslutte en dag med fallskjermhopping med fellesgrilling, “Dagens Video” og sosial og god stemning?
Arrangmentet kan gjennføres på Geiteryggen eller annet egnet sted, om bedriften ønsker det. Telemark er vår lekegrind og vi har lang erfaring med fallskjermhopping og tandem blant annet her: Jomfruland, Kjølnes, Langesund, Lunde, Gimsøy, Bakkestranda, Siljan, samt diverse gårder i Grenland.
Vi spesialtilpasser både arrangementet og pris. Ta kontakt med oss for å starte planleggingen!

Ta kontakt på epost: hopp@frittfall.no
© Copyright 2023 - OIKO AS - All Rights Reserved
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram